Hewlett Packard Enterprise, Microsoft Ukraine, Vodafone: представники топ-компаній виступлять на AI Conference Kyiv
Hewlett Packard Enterprise, Microsoft Ukraine, Vodafone: представники топ-компаній виступлять на AI Conference Kyiv

AI Conference Kyiv відбудеться вже 4 червня! На заході розкажуть про те, як зробити свій бізнес ефективнішим завдяки штучному інтелекту. Далі ми представляємо гід по топ-спікерах конференції: хто вони, які компанії представлять і про що розкажуть.

Володимир Сав’як із Hewlett Packard Enterprise:
AI як крок до цивілізаційної революції

Володимир Сав’як – менеджер зі штучного інтелекту і високопродуктивних обчислень у країнах Східної Європи від компанії Hewlett Packard Enterprise. Експерт розповість, що таке штучний інтелект і для чого він потрібен, про його перспективи, а також поділиться конкретними кейсами про використання AI-технологій у корпоративному й державному секторах.

Олександр Краковецький із DevRain:
про проблеми й підходи до впровадження АІ в роботу компанії

Генеральний директор української IT-компанії DevRain Олександр Краковецький пояснить, чи потрібні вашій компанії АІ-рішення, і якщо так – то які саме, як вибрати інструменти й постачальників та з чого почати роботу з технологією у своїй компанії.

Юлія Чала з Microsoft Ukraine:
впровадження AI з використанням хмарних сервісів Azure.
Конкретні приклади

Юлія Чала – Solution Sales Professional Data and AI в Microsoft Ukraine. Експерт розповість, як оптимізуються процеси на основі аналітики Big Data, як зменшити кількість помилок через людський чинник і як вигідно використовувати AI в бізнесі. Спікер приведе конкретні приклади: один із них – про колаборацію Rolls-Royce і Microsoft.

Микола Тракнов і Сергій Бориславський із Vodafone Ukraine:
який потенціал для бізнесу міститься в AI, IoT і Big Data

Начальник департаменту цифрових рішень і платформ Микола Тракнов, а також начальник департаменту управління доходами і Big Data Сергій Бориславський з Vodafone Ukraine виступлять із парною доповіддю. Спікери пояснять, чому компанії більше не зможуть обходитися без IoT, Big Data і штучного інтелекту.

Сергій Караулов із ПУМБ:
як збільшити цінність клієнтської бази завдяки АІ

Начальник управління CRM і клієнтської аналітики в ПУМБ Сергій Караулов розповість, чому використання даних – маст-хев для бізнесу, який працює в мас-маркеті, чим АІ корисний у банківській діяльності і як поєднання AI і CRM допомагає з продажами в конкретних випадках взаємодії з клієнтом.

Денис Савченко з «Клуб Планета Кіно»:
досвід автоматизації маркетингу в мережі кінотеатрів

Денис Савченко – керівник програми лояльності «Клуб Планета Кіно». У компанії прийшли до великої автоматизації маркетингу – експерт поділиться з аудиторією цим досвідом, а також дасть пораду, як компаніям не зупинитися на півдорозі до автоматизації.


Хочете познайомитися з головними експертами конференції ближче? Дивіться відео!


Дізнатися більше про інших спікерів та їхні доповіді ви можете в програмі заходу.

Реєстрація ►►►

Схожі новини
Анонси