Дискусія про концепцію розвитку штучного інтелекту в Україні: в обговоренні візьмуть участь представники Binaryx, Legal IT Group, Укрпатенту та Litslink
Дискусія про концепцію розвитку штучного інтелекту в Україні: в обговоренні візьмуть участь представники Binaryx, Legal IT Group, Укрпатенту та Litslink

У грудні 2020 року Кабмін затвердив Концепцію розвитку штучного інтелекту в Україні, а вже в травні 2021-го Мінцифри представило план заходів щодо її реалізації.

Документ визначає цілі та завдання розвитку AI-технологій, які сприятимуть трансформації економіки, ринку праці та суспільства загалом, а їхнє використання допоможе зменшити обсяги витрат, підвищити ефективність виробництва, якість товарів і послуг.

Яку користь від реалізації концепції отримають представники українського бізнесу? Це питання розкриють 21 вересня на панельній дискусії, яка відбудеться в межах AI Conference Kyiv 2021. Її учасниками стануть досвідчені юристи, маркетологи та топменеджери, які зацікавлені в застосуванні інноваційних технологій у комерційному секторі.

Тема дискусії: «Концепція розвитку штучного інтелекту в Україні: перспективи та можливості для українського бізнесу».

В обговореннях візьмуть участь:

  • Дмитро Нікандров – віцепрезидент із розроблень у Binaryx. Раніше обіймав посаду технічного директора в Global Logic, VeryGoodSecurity та «Київстар». Розробив першу нейромережу у 2004 році.

  • Катерина Дубас – юристка-міжнародниця, Head of Privacy practice в Legal IT Group. Очолює education-напрям і розвиває курси компанії з IT-права. Контролює проєкти щодо GDPR.

  • Данило Цьвок – директор із розвитку відносин у сфері інтелектуальної власності в Укрпатенті. Виконував обов’язки директора державної організації «Національний офіс інтелектуальної власності». Також обіймав посаду заступника директора в «Українська мить».

  • Антон Трубніков – президент Litslink. Засновник і головний виконавчий директор IT-компаній Logic IT Solutions, Intecross Inc, Toolook Inc. Член ради директорів у компанії Zero. Спеціаліст у сферах менеджменту, digital-маркетингу та консалтингу з 10-річним досвідом.

Гості конференції зможуть розібратися в перевагах впровадження AI та поставити запитання експертам.


Приєднуйтеся до AI Conference Kyiv 2021 вже сьогодні та дізнайтеся, як оптимізувати бізнес завдяки технологіям штучного інтелекту!

Ознайомитися з програмою та придбати квиток >>>

Схожі новини
Анонси