SOFTICO – компанія з багаторічним успішним досвідом у сфері IТ-дистрибуції стане учасником демозони AI Conference Kyiv 2021
SOFTICO – компанія з багаторічним успішним досвідом у сфері IТ-дистрибуції стане учасником демозони AI Conference Kyiv 2021

Шукаєте передові програмні рішення для оптимізації бізнес-процесів? Тоді обов’язково відвідайте демозону AI Conference Kyiv 2021 21 вересня. Там компанія SOFTICO представить програмне забезпечення для створення дашбордів.

SOFTICO – найбільший в Україні дистриб'ютор ПЗ від американської компанії Tableau, яка розробляє рішення для інтерактивної візуалізації даних і бізнес-аналітики. Провайдер є офіційним партнером зі статусом SELECT (Silver Reseller).

Як один із лідерів українського ринку програмних рішень SOFTICO має широку партнерську мережу. У 2020 році компанія співпрацювала з понад 10 000 замовників у всій Україні, зокрема з найкращими банками країни, надавши їм кваліфіковані консультації та ефективну логістику.


Приходьте на AI Conference Kyiv 2021! Дізнайтеся, як на вигідних умовах впровадити у свій бізнес всесвітньо відомі IТ-рішення.

Переглянути програму та придбати квиток >>>

Приєднуйтеся до Telegram-чату

and get a 10% discount on AI Conference Kyiv 2021 tickets with a special promo code!

Перейти

Схожі новини
Анонси