Доповідь: штучний інтелект для освіти в корпоративному секторі
Доповідь: штучний інтелект для освіти в корпоративному секторі

Чому корпорації та університети займаються навчанням кадрів у сфері АІ? Як покращити дизайн змісту освітніх програм на основі AI? Які навички потрібні роботодавцям від професіоналів у сфері аналітики даних? Про це відвідувачам AI Conference Kyiv розповість старший науковий співробітник IBM Canada Олександр Романко.

Тема доповіді спікера: «Штучний інтелект для освіти в корпоративному секторі».

Тези виступу:

  • наскільки важливо підвищувати кваліфікацію своїх працівників у сфері AI;
  • дизайн навчальних програм завдяки аналітиці даних на основі вимог ринку праці;
  • розв’язання проблеми нестачі професіоналів у сфері AI через освіту.

Олександр Романко — професор Університету Торонто і старший науковий співробітник компанії IBM Canada. Почесний директор програми Master of Business and Management in Artificial Intelligence and Data Analytics (MBAI) у Київській школі економіки. Отримав науковий ступінь доктора й магістра в галузі комп’ютерних наук (Університет імені Макмастера, Канада), а також магістра економіки (Карлів університет, Чехія).

Олександр неодноразово виступав як спікер на топових міжнародних конференціях і мітапах. Відомий в Україні як лектор, який спеціалізується на темі штучного інтелекту, а також займається наукою про дані.

Гостей івенту AI Conference Kyiv чекає не просто доповідь, а цілий телеміст «Київ — Торонто» із професором Олександром Романком.

Схожі новини
Анонси