Зустрічайте топ-спікера AI Conference Kyiv 2021 – керівника з операційної діяльності та розроблення продуктів у FinAdviser Костянтина Андрусенка
Зустрічайте топ-спікера AI Conference Kyiv 2021 – керівника з операційної діяльності та розроблення продуктів у FinAdviser Костянтина Андрусенка

21 вересня в конференц-холі «Оазис» відбудеться третя AI Conference Kyiv – захід, на якому топменеджери, маркетологи та розробники обговорять застосування AI-технологій у різних напрямах бізнесу, а також поділяться досвідом їхнього впровадження.

Представляємо топ-спікера конференції – керівника з операційної діяльності та розроблення продуктів у компанії FinAdviser Костянтина Андрусенка.

Експерт представить доповідь на тему: «Штучний інтелект – найкращий фінансовий помічник».

Костянтин – експерт у сфері розроблення бізнес-стратегій, фінансового планування, підготовки дорожніх карт, концепцій і прототипів. Він має понад десять років досвіду у сфері створення продуктів для клієнтів B2C- і B2B-сегментів. Окрім цього, спікер компетентний в управлінні проєктними командами, бізнес-аналізі, плануванні продажів і розробленні стратегій виходу на ринок.

Костянтин очолював напрям із розвитку IoT у «Київстар», працював ментором і консультував стартапи в Synchro Space Hub, обіймав посади власника продукту та старшого бізнес-аналітика в Deloitte Ukraine.


Відвідайте AI Conference Kyiv 2021 та дізнайтеся все про можливості застосування штучного інтелекту в бізнесі: беріть участь в інтерактивній дискусії зі спікерами, знайомтеся з професіоналами своєї справи й отримуйте неоціненний досвід.

Придбати квиток на подію >>>

Схожі новини
Анонси