На AI Conference Kyiv 2021 IT-бізнесмен Владислав Савченко поділиться досвідом Foodex24 з використання АІ для налагодження ланцюжків постачань
На AI Conference Kyiv 2021 IT-бізнесмен Владислав Савченко поділиться досвідом Foodex24 з використання АІ для налагодження ланцюжків постачань

Управління ланцюжками постачань – один із найважливіших бізнес-процесів у сфері роздрібної торгівлі, і технології штучного інтелекту допомагають його успішно оптимізувати. Які методи дають змогу поліпшити логістику в онлайн-ритейлі? Як завдяки АІ-рішенням планувати ланцюг постачань? І навіщо потрібні розумні стелажі?

Про це 21 вересня на AI Conference Kyiv 2021 розповість IT-бізнесмен Владислав Савченко, який за 14 днів створив онлайн-супермаркет Foodex24 з власним складом і доставкою.

Владислав – експерт у сферах IT та e-commerce. Власник міжнародної групи IT-компаній Powercode. Обіймає посаду президента Європейської асоціації програмної інженерії, що допомагає представникам бізнесу розв’язувати найважливіші питання – від позиціонування до масштабування та виходу на нові ринки. Входить до складу закритого світового клубу Forbes Business Council.

Заснований Владиславом продуктовий онлайн-супермаркет Foodex24 став фіналістом світового конкурсу StartupWorldCup та увійшов до списку Національних рекордів України за найшвидший запуск.

На AI Conference Kyiv 2021 експерт виступить із доповіддю на тему: «Сучасні технології управління ланцюгами постачань (Supply Chain Management, SCM). Кейс Foodex24».

Взявши до уваги досвід онлайн-супермаркету, Владислав розповість про передові рішення для планування ланцюжків постачань і розбере методи контролю за їхнім виконанням. Також він виділить способи оптимізації логістики в онлайн-ритейлі та розгляне питання використання розумних стелажів.


Приєднуйтеся до конференції вже сьогодні – дізнайтеся, як штучний інтелект може підвищити ефективність вашого бізнесу та познайомтеся з найкращими фахівцями з впровадження AI-технологій!

Придбати квиток >>>

Приєднуйтеся до Telegram-чату

and get a 10% discount on AI Conference Kyiv 2021 tickets with a special promo code!

Перейти

Схожі новини
Анонси