Заступниця голови BRDO Ольга Кравцова стане модераторкою панельної дискусії на AI Conference Kyiv 2021
Заступниця голови BRDO Ольга Кравцова стане модераторкою панельної дискусії на AI Conference Kyiv 2021

У грудні 2020 року Кабінет міністрів затвердив Концепцію розвитку штучного інтелекту в Україні до 2030 року. Уряд визначив АІ як один із пріоритетних напрямів у сфері науково-технологічних досліджень. Які ж цілі, принципи та завдання щодо розвитку передової галузі в нашій державі були встановлені?

21 вересня на AI Conference Kyiv 2021 відбудеться панельна дискусія на тему «Концепція розвитку штучного інтелекту в Україні: перспективи та можливості для українського бізнесу».

Модераторкою обговорення стане співзасновниця Асоціації з розвитку штучного інтелекту Ольга Кравцова.

З листопада 2019 року Ольга обіймає посаду заступниці голови Офісу ефективного регулювання (BRDO). Із січня 2020-го – членкиня Комітету з розвитку АІ при Міністерстві цифрової трансформації України. Спікерка очолює напрям із застосування АІ в правосудді.

Експертка спеціалізується на інноваціях та операційному менеджменті, дизайні стратегій проєктів, моніторингу. За її плечима 10 років досвіду проєктного менеджменту.

У 2017-2019 роках працювала в Офісі реформ прем’єр-міністра України, де брала участь у просуванні інноваційної екосистеми.

У 2018-му координувала діяльність робочих груп із розвитку блокчейну та стартапів при Раді з розвитку інновацій, яку очолював прем’єр-міністр.


Відвідайте AI Conference Kyiv 2021 та отримайте можливість поставити запитання про перспективи впровадження штучного інтелекту в український бізнес.

Придбати квиток на захід >>>

 

Приєднуйтеся до Telegram-чату

and get a 10% discount on AI Conference Kyiv 2021 tickets with a special promo code!

Перейти

Схожі новини
Анонси