Розвиток AI в Україні: про актуальні питання на новій платформі «Штучний інтелект»
Розвиток AI в Україні: про актуальні питання на новій платформі «Штучний інтелект»

В Україні створена інформаційна платформа про розвиток AI-технологій – «Штучний інтелект». Ініціатор організації майданчика – Юрій Чубатюк, президент групи компаній EVEREST.

На порталі висвітлюватимуться актуальні тренди розвитку ШІ, а також реальне застосування технологій в Україні. Публікації на платформі роз’яснюватимуть, як працює AI, в яких сферах його можна застосовувати і які ризики є при впровадженні.

Ресурс міститиме актуальні новини сфери штучного інтелекту, аналітичні дані, прогнози, дослідження та поради – будуть доступні рекомендації щодо застосування технології в Україні.

На майданчику вже можна знайти інформацію та останні новини щодо впровадження ШІ в аграрний сектор і сферу охорони здоров'я. Також опубліковані дані про створення інтелектуальних машин і розумних міст.

За словами Юрія Чубатюка, платформа – це середовище, в якому взаємодіятимуть представники бізнесу та уряду, дослідники, розробники, журналісти і потенційні користувачі технології.

Передбачається, що продуктивна співпраця експертів зацікавить жителів України і сприятиме масовому застосуванню AI в країні.


Слідкуйте за новинами світу штучного інтелекту на офіційному сайті AI Conference Kyiv.

Схожі новини
Анонси