Чому IoT, Big Data та АІ необхідні прогресивному бізнесу – розкажуть представники Vodafone Ukraine
Чому IoT, Big Data та АІ необхідні прогресивному бізнесу – розкажуть представники Vodafone Ukraine

Зараз у світі існує майже 10 млрд під’єднаних пристроїв, а до 2025 року їх буде вже 25 млрд. Кожні два роки кількість переданих даних у світі подвоюється, а у 2020-му обсяг даних, які генеруються, у секунду складе 1,7 Мб на кожного жителя Землі. Штучний інтелект стає одним з основних драйверів зростання світової економіки, а протягом 10 найближчих років зростання світового ВВП завдяки АІ складе 14 %.

Як використовувати цифрові технології в бізнесі, щоб не відстати від всесвітнього прогресу, – 4 червня на AI Conference Kyiv розкажуть представники телекомунікаційної компанії Vodafone Ukraine Сергій Бориславський і Микола Тракнов.

Тема доповіді спікерів: «IoT, Big Data й багато іншого, без чого завтра ви не зможете обходитися».

Сергій Бориславський – начальник департаменту управління доходами та Big Data. Почав свою кар’єру в телекомунікаційній сфері 10 років тому – з компанії UMC. Зараз спеціалізується на проектах, які допомагають збільшити ефективність бізнесу.

Микола Тракнов – начальник департаменту цифрових рішень та платформ. Володіє 18 роками досвіду у сфері телекомунікацій. Розвиває напрям цифрових рішень для бізнесу і приватних клієнтів Vodafone, зокрема ICT-продуктів, бізнес-IoT і хмарних рішень.


Щоб послухати експертів і поставити їм питання, реєструйтеся на захід ►►►

Схожі новини
Анонси