Про майбутнє чат-ботів у бізнесі на AI Conference Kyiv 2021 розповість маркетолог Олександр Федотов
Про майбутнє чат-ботів у бізнесі на AI Conference Kyiv 2021 розповість маркетолог Олександр Федотов

Усе більше клієнтів йдуть у діджитал, надаючи перевагу спілкуванню з представниками бізнесу онлайн. Багато з них очікують на зворотний зв’язок у найкоротші терміни, що може забирати цінні людські та фінансові ресурси. Тоді на допомогу бізнесу приходять чат-боти, які спроможні працювати як менеджер із продажу, фахівець техпідтримки, консультант.

Про те, чому таке технологічне рішення стане візитною карткою компанії, ви зможете дізнатися 21 вересня на AI Conference Kyiv 2021.

З темою «Маркетинг 2025 неможливий без чат-ботів. До чого готуватися зараз» на заході виступить інтернет-маркетолог Олександр Федотов – директор із розвитку бізнесу консалтингового цифрового агентства «Ольшанський і Партнери».

За понад 10 років досвіду на ринку маркетингу Олександр реалізував 200 проєктів, зокрема для таких компаній: «OTP Банк», Liqui Moly, «Мобілочка», Renault Ukraine, AutoRia і багатьох інших.

Був спікером орієнтовно 30 конференцій, з-поміж яких London summit, iFORUM 2012-2019, OWOX, 8P, SMM.ua, Blockchain Summit. У своїх виступах Олександр доступно та з прикладами розповідає, як побудувати вдалу маркетингову стратегію та яких помилок уникнути.


Для того щоб дізнатися про кейси одного з провідних фахівців на ринку маркетингу, приєднуйтеся до AI Conference Kyiv 2021.

Зареєструватися на захід >>>

Приєднуйтеся до Telegram-чату

and get a 10% discount on AI Conference Kyiv 2021 tickets with a special promo code!

Перейти

Схожі новини
Анонси