Data strategy і її важливість для розвитку бізнесу: регіональний директор Microsoft Олександр Краковецький виступить на AI Conference Kyiv 2021
Data strategy і її важливість для розвитку бізнесу: регіональний директор Microsoft Олександр Краковецький виступить на AI Conference Kyiv 2021

Компаніям, які піклуються про успішний розвиток, важливо збирати власні активи даних про клієнтів. Питання лише в умінні продуктивно працювати з великими масивами інформації, аналізувати її та ефективно застосовувати в маркетингових кампаніях, успіх яких полягає в правильних налаштуваннях персоналізованої реклами та вдалих пропозиціях для клієнтів.

Для розв’язання цих завдань використовують data-стратегію. Однак чи потрібна вона саме вашому бізнесу? На якому етапі створення та розвитку компанії необхідно впроваджувати цей підхід?

21 вересня на AI Conference Kyiv 2021 CEO DevRain Олександр Краковецький виступить із темою «Чому створення data strategy для компаній – це першочергове завдання?».

Олександр має статуси регіонального директора та сертифікованого інструктора Microsoft, а також Microsoft Most Valuable Professional в категорії AI.

У 2011 році він став співзасновником і генеральним директором компанії DevRain, яка займається розробленням ПЗ зі спеціалізацією у сфері мобільних пристроїв, web-рішень, хмарних сховищ, штучного інтелекту та машинного навчання. За 10 років команда розробників стала Золотим партнером Microsoft та учасником партнерської програми Microsoft AI Inner Circle.

Окрім цього, Олександр є співзасновником і технічним керівником соціального стартапу «ДонорUA» – автоматизованої системи пошуку й управління донорами крові.


Приходьте на AI Conference Kyiv 2021 цієї осені та дізнайтеся про високотехнологічні рішення, які допомагають у розвитку та просуванні бізнесу!

Програма заходу та реєстрація >>>

Приєднуйтеся до Telegram-чату

and get a 10% discount on AI Conference Kyiv 2021 tickets with a special promo code!

Перейти

Схожі новини
Анонси