На AI Conference Kyiv 2021 панельну дискусію модеруватиме ректорка Університету штучного інтелекту та цифровізації Дарина Кушерець
На AI Conference Kyiv 2021 панельну дискусію модеруватиме ректорка Університету штучного інтелекту та цифровізації Дарина Кушерець

Як завдяки штучному інтелекту поліпшити бізнес-показники? І як впровадження AI-технологій може підвищити прибутковість компанії?

21 вересня в межах AI Conference Kyiv 2021 на ці й інші запитання відповідатимуть учасники панельної дискусії на тему «AI – оптимальний інструмент для підвищення ефективності бізнесу: кейси впровадження та стратегії управління AI-командами». Її модераторкою стане ректорка Університету штучного інтелекту й цифровізації Дарина Кушерець.

Дарина – професорка, членкиня Ради молодих вчених при Міністерстві освіти й науки України. Працює над науковими працями з імплементації AI в різні сфери економіки та правової системи, а також в освіту та науку України. Глава експертної групи з економічних дисциплін у Малій академії наук.

Експертка написала орієнтовно 200 наукових і науково-популярних статей, була співавторкою понад п’яти іноземних монографій, які видані в державах Європейського Союзу. Є співавторкою науково-практичних коментарів до кодексів України. Має п’ять авторських свідоцтв і патентів.


Приєднуйтеся до AI Conference Kyiv 2021! Дізнайтеся, як прокачати свій бізнес завдяки технологіям штучного інтелекту.

Придбати квиток на захід >>>

Приєднуйтеся до Telegram-чату

and get a 10% discount on AI Conference Kyiv 2021 tickets with a special promo code!

Перейти

Схожі новини
Анонси