Модератором AI Conference Kyiv буде директор департаменту інноваційних технологій групи компаній Everest
Модератором AI Conference Kyiv буде директор департаменту інноваційних технологій групи компаній Everest

Ключовий захід, присвячений розвитку й застосуванню технологій штучного інтелекту в бізнесі, відбудеться 4 червня.

Нагадаємо, група компаній Everest розробляє технологічні рішення для промисловості, фінансових і комунікаційних структур, корпоративного ринку й медичних організацій. Протягом 26 років Everest успішно реалізувала понад 500 проектів, зокрема, для ЗСУ, Нацгвардії і МВС.

Безпосередньо у компетенції Віктора Долгоп’ятова — розробка й реалізація інноваційних інженерних проектів у сферах освіти й медицини, а також агропромисловій і військовій сферах.

Проекти здійснюються за основними напрямами застосування сучасних технологій — штучного інтелекту, Інтернету речей, R & D, розумного міста й розумних будинків.

Віктор Долгоп’ятов є частим спікером на тематичних заходах, а також бере участь в організації і проведенні численних інженерних змагань із сучасної робототехніки.

Під час модерації торішньої AI Conference Kyiv директор департаменту інноваційних технологій групи компаній Everest продемонстрував високу компетенцію за напрямами своєї діяльності, а тому був повторно запрошений до взаємодії з численними запрошеними спікерами та гостями заходу.

На конференції в кожного буде можливість поспілкуватися з ведучим і учасниками, уточнити технологічні аспекти, які вас зацікавлять, а також оцінити загальну картину інноваційного прогресу в українському бізнесі.


Реєстрація ►►►

Схожі новини
Анонси