Найкраща платформа для вивчення англійської мови – онлайн-школа EnglishDom: шукайте в демозоні AI Conference Kyiv 2021
Найкраща платформа для вивчення англійської мови – онлайн-школа EnglishDom: шукайте в демозоні AI Conference Kyiv 2021

Без знання англійської мови важко досягти успіхів у бізнесі та побудувати кар’єру розробника. Це вміння допомагає комунікувати з іноземними замовниками та партнерами, презентувати проєкти, підвищувати ефективність діяльності.

Вивчити іноземну мову в комфортній атмосфері допоможе онлайн-школа англійської мови EnglishDom. Уже 21 вересня її послуги представлять у демозоні AI Conference Kyiv 2021.

EnglishDom – сучасна онлайн-школа, навчання в якій відбувається завдяки інноваційній цифровій платформі. На кожному уроці студенти вивчають нові слова, проходять аудіювання, тренування письма та граматики. Після заняття зберігається доступ до матеріалів.

Онлайн-школа EnglishDom дає можливість практикувати англійську в розмовних клубах, подолати мовний бар’єр і заводити корисні знайомства. Також усім студентам доступний для завантаження мобільний застосунок, у якому можна виконувати домашні завдання, повторювати матеріали уроку, отримувати повідомлення від куратора, керувати розкладом.

У чому переваги EnglishDom? Школа пропонує курси для будь-якого рівня знань і різних цілей: для бізнесу, подорожей, складання міжнародних іспитів. Досвідчені викладачі підбираються індивідуально для кожного студента.


Приходьте на AI Conference Kyiv 2021 – ознайомтеся з можливостями онлайн-школи та виведіть знання англійської на новий рівень!

Програма заходу >>>

Приєднуйтеся до Telegram-чату

and get a 10% discount on AI Conference Kyiv 2021 tickets with a special promo code!

Перейти

Схожі новини
Анонси