Співзасновниця інноваційної компанії Digitizing.Space Анастасія Силенок стане модераторкою AI Conference Kyiv 2021
Співзасновниця інноваційної компанії Digitizing.Space Анастасія Силенок стане модераторкою AI Conference Kyiv 2021

Як завдяки штучному інтелекту оптимізувати бізнес і підвищити його рентабельність? Уже 21 вересня відбудеться AI Conference Kyiv 2021, де про це розкажуть видатні експерти в галузі впровадження та використання АІ у ритейлі, маркетингу, фінансах, промисловості й інших сегментах економіки.

Анастасія – співзасновниця інноваційної компанії Digitizing.Space, амбасадорка міжнародного ком’юніті для жінок-лідерів WTECH.

Модераторка обіймала посади виконавчої директорки в 1991 Civic Tech Center, операційної директорки Creative Quarter, івент-продюсерки в UNIT.City і глави Kyiv IT Cluster. Працювала в таких компаніях: Web Challenge, Be-it Agency, Smile-Expo й інших.

За останні шість років Анастасія організувала орієнтовно 500 технічних і бізнес-заходів, починаючи з закритих зустрічей спільнот і закінчуючи міжнародними стартап-батлами, хакатонами та конференціями.

Спікерка спеціалізується на антикризовому менеджменті, проблемах і пошуках інновацій в IT-індустрії.


Приходьте на AI Conference Kyiv 2021 – дізнайтеся, як автоматизувати бізнес-процеси та підвищити прибутковість компанії завдяки технологіям штучного інтелекту.

Придбати квиток на захід >>>

Приєднуйтеся до Telegram-чату

and get a 10% discount on AI Conference Kyiv 2021 tickets with a special promo code!

Перейти

Схожі новини
Анонси