Як AI підвищує ефективність бізнесу? Розбір кейсів на дискусії AI Conference Kyiv 2021
Як AI підвищує ефективність бізнесу? Розбір кейсів на дискусії AI Conference Kyiv 2021

Штучний інтелект – найважливіший для оптимізації бізнесу інструмент, який дає змогу автоматизувати безліч процесів. Завдяки йому власники компаній спроможні скоротити витрати, вийти на новий рівень прибутку, а також збільшити кількість клієнтів і розширити вплив на різних ринках.

Як впроваджувати AI в бізнес? Які рішення використовувати? І яку користь штучний інтелект приносить найбільшим українським компаніям? Найактуальніші питання про застосування AI в бізнесі піднімуть на панельній дискусії, яка відбудеться 21 вересня в межах AI Conference Kyiv.

Тема обговорення: «AI – оптимальний інструмент для підвищення ефективності бізнесу: кейси впровадження та стратегії управління командами». Модератором стане ректорка Університету штучного інтелекту та цифровізації, професорка Дарина Кушерець.

Представляємо учасників обговорення, які мають значний досвід роботи у сфері AI, IT і цифровізації.

  • Володимир Зубченко – директор бізнес-школи КНУ ім. Т. Шевченка, Data Scientist, бізнес-тренер і ведучий, сертифікований актуарій.

Розповість про діяльність менеджерів цифрових трансформацій (CDTO), які допомагають власникам компаній впроваджувати рішення на основі штучного інтелекту. Експерт розгляне, у чому полягають обов’язки таких фахівців та яку роль вони відіграють у діджиталізації бізнесу.

  • Дмитро Левін – глава бізнесу промислової цифровізації компанії «Інтек», яка входить у холдинг UMG-Investments, групи SCM. Офіційний представник світових AI- та IoT-компаній в Україні.

Спеціаліст поділиться інноваційними кейсами впровадження AI на підприємствах SCM.

  • Наталія Ржевська – фіналістка світового конкурсу Women in Tech 2020 на номінації CIO of the Year Global Awards. Півфіналістка #AISOLUTIONS2030 на Microsoft and Women in Cloud. Переможниця найбільшого у світі хакатону EUvsVirus, організованого Європейською комісією.

Підніме тему використання штучного інтелекту для автоматизації рекламних відео. Розбере, яку користь може принести імерсивний контент для швидких рішень.

  • Михайло Кольцов – експерт з аналізу та візуалізації даних, менеджер із навчання та розвитку в YouControl.

Поділиться експертною думкою щодо того, як штучний інтелект підвищує ефективність бізнесу через бізнес-розвідку.

  • Дмитро Самойлюк – експерт із digital-маркетингу. CEO в компанії Zeely, яка розробила мобільний застосунок для створення та просування сайтів завдяки штучному інтелекту.

Дмитро пояснить, як завоювати нових клієнтів завдяки інструментам AI і маркетинговій digital-стратегії.

  • Марина Хмара – футурологиня з розвитку штучного інтелекту.

Експертка розповість про таймлайни трендів і технології АІ для бізнесу до 2050 року.


Приєднуйтеся до AI Conference Kyiv 2021! Дізнайтеся, як підвищити рентабельність вашого бізнесу та залучити нових клієнтів завдяки впровадженню інноваційних технологій.

Зареєструватися та придбати квиток >>>

Схожі новини
Анонси