Доповідь: роль оператора в розвитку Інтернету речей в Україні
Доповідь: роль оператора в розвитку Інтернету речей в Україні

Сьогодні з’являються все нові й нові продукти Інтернету речей (IoT), які створенні взаємодією різного роду пристроїв як через фіксований, так і бездротовий зв’язок. Значна частка IoT-пристроїв, яка потребує бездротового зв’язку, працює за допомогою мереж мобільних операторів.

Про те, як телеком-оператори допомагають створювати IoT-рішення, 14 листопада розповість спікер AI Conference Kyiv, керівник із розвитку IoT в компанії «Київстар» Костянтин Андрусенко.

Тема доповіді: «Роль оператора в розвитку Інтернету речей в Україні».

Спікер розповість про:

  • перспективи та вигоди створення IoT-продуктів спільно з телеком-оператором;
  • взаємодії з телеком-операторами: технологічні та комерційні можливості;
  • Jasper, NB-IoT як одні з основних інструментів розвитку IoT;
  • перспективні галузі для створення IoT-продуктів.

Костянтин Андрусенко — керівник із розвитку IoT в компанії «Київстар», яка є найбільшим оператором телекомунікацій України.

В експерта десятирічний досвід роботи з абонентами, партнерами й підрядниками «Київстар», а також управління проектами в області мобільної комерції, B2C- і B2B-послуг.

Сьогодні компанія «Київстар» активно розвиває технології Інтернету речей. У цьому році репрезентований продукт для масового ринку автомобілістів — «автотрекінг». У найближчі місяці плануються до запуску продукти з області Smart Home, E-Health. Також компанія почала розвиватися в напрямах Connected Cars, Connected Homes, NB-IoT, Smart Metring і тд.


Реєстрація на захід ►►►

Схожі новини
Анонси