Доповідь: налаштовуємо платежі через чат-ботів. Інструменти оплати
Доповідь: налаштовуємо платежі через чат-ботів. Інструменти оплати

Сьогодні здійснювати оплату товарів і послуг можна різними способами. Користувачі налаштовують прийом платежів через ботів, месенджери і додатки. 14 листопада на AI Conference Kyiv про технічну частину цих процесів розкажуть головний ботобудівник «Укргазбанку» Павло Чишко і генеральний директор Softensy Артур Слюсар.

Тема доповіді – «Як налаштувати прийом платежів через чат-бота, месенджер і додатки?»

Основні тези:

  • платіжні боти: що це і чим корисні;
  • налаштування платежів через ботів;
  • замовлення товару / послуги за допомогою голосу;
  • автоматизація телефонних розмов;
  • майстер-клас: тест бота з аудиторією.

Артур Слюсар – генеральний директор Softensy, компанії-розробника мобільних додатків і чат-ботів для бізнесу. Творець перших повністю автоматизованих платіжних чат-ботів для брендів «Аляска», «Мегаспорт», «Сушия», Eurovision Contest 2017, «Атмосфера», Clickbye, 966 і TruckRadar.

У портфоліо компанії налічується 40+ проектів із 8 країн в області автоматизації бізнес-процесів, FinTech, АІ-рішень, синтезу мови, а також мобільні додатки і ERP-системи.

Павло Чишко – головний ботобудівник комерційного банку «Укргазбанк». Раніше керував проектом «Технології дистанційного консультування клієнтів» в «ПриватБанку».

За свою кар'єру Павло Чишко створив понад 200 чат-ботів. Спеціаліст розробляє віртуальних співрозмовників для додатків, Viber, Telegram і Facebook Messenger.


Подробиці про захід та реєстрація - на офіційному сайті.

Схожі новини
Анонси