Доповідь на тему: Як голосовий бот може розвантажити ваших співробітників на телефоні швидко й ефективно
Доповідь на тему: Як голосовий бот може розвантажити ваших співробітників на телефоні швидко й ефективно

Чи можна значно збільшити ефективність роботи ваших співробітників на телефоні без витрат на навчання нових людей? Так, за умови, якщо ви скористаєтеся інноваційними голосовими ботами.

Відвідувачі AI Conference Kyiv дізнаються про можливості голосових ботів із доповіді Олексія Скрипки — генерального директора компанії EVE.calls.

На AI Conference Kyiv експерт розповість про те, як розвантажити ваших співробітників завдяки розумним голосовим ботам для інтерактивних дзвінків.

Тези:

  • оптимальні рішення для розвантаження співробітників;
  • випадки, коли потрібен бот, а коли — людина;
  • як навчити бота говорити людським голосом;
  • витрати на персонал vs витрати на голосового бота;
  • про що варто пам’ятати під час використання бота для реклами і просування продукту;
  • Інтерактив: протестуємо бота на профпридатність.

Олексій Скрипка — експерт із 8-річним досвідом у бізнесі і IT-стартапів. До кар’єри підприємця працював у веб-студії, а також розробником-фахівцем із високо навантажених систем в американській корпорації.

У 2010 році Олексій зайнявся підприємництвом, став засновником різних проектів: бізнес-тренінгів, веб-студії, інтернет-магазинів. Крім цього, Олексій займається комплектацією вертолітних майданчиків, сервісом-констурктором сайтів. Експерт розробив безліч додатків для замовлення таксі, створив «розумний роутер» для закладів та ресторанів, сконструював бота для соціальних мереж. а також голосового робота Еву.

Зараз він керує компанією EVE.calls, яку заснував сам у 2016 році.
Розумний голосовий робот Ева може обдзвонити й поспілкуватися з 10 000 клієнтів усього за годину.

Його замовники — це відомі міжнародні компанії: Uber, «Покупон», PremierExpo, Monobank, Ukrsibbank, Rozetka, Oriflame і інші.

EVE.calls визнаний кращим стартапом у Центральній і Східній Європі за версією Seedstars CEE 2017, а також ця розробка стала фіналістом міжнародного конкурсу стартапів Seedstars World Summit 2018.


Реєстрація на захід ►►►

Схожі новини
Анонси