Засновник мережі iHub Дмитро Подолєв стане учасником круглого столу й розповість про АІ-технології в бізнесі
Засновник мережі iHub Дмитро Подолєв стане учасником круглого столу й розповість про АІ-технології в бізнесі

Сьогодні багато компаній прагне автоматизувати бізнес завдяки машинному навчанню й АІ – впроваджують чат-ботів, системи для роботи з персоналом та цифровізацію документів.

Нові технології в бізнесі обговорять 4 червня на AI Conference Kyiv під час дискусії зі спікерами. Засновник мережі iHub Дмитро Подолєв стане учасником круглого столу на тему «Рецепти гармонійного розвитку бізнесу із застосуванням AI, машинного навчання, IoT, автоматизації».

Спільно з іншими експертами Дмитро розгляне кейси відвідувачів заходу та відповість на запитання слухачів у форматі діалогу.

Дмитро Подолєв – фахівець із інвестицій, підприємництва та запуску компаній. Він має досвід стратегічного планування, а також роботи з венчурним і приватним акціонерним капіталом.

До того ж Дмитро працює з кодуванням і спеціалізується на гібридній розробці мобільних додатків, глибоких нейронних мережах, машинному навчанні та смарт-контрактах.

Експерт заснував мережу iHub – один із найбільших бізнес-інкубаторів у Східній Європі, який допомагає стартапам знайти інвесторів і реалізувати свої проекти.

iHub пропонує молодим підприємцям підтримку в розвитку ідей, допомогу в отриманні капіталу, а також організовує різноманітні тренінги, майстер-класи, конкурси та хакатони.

Сьогодні офіси бізнес-інкубатора розташовані в Україні, Грузії та Молдові, а мережа iHub налічує 931 резидента.


Дізнайтеся більше про розвиток бізнесу з іноземними інвестиціями від експерта на конференції!

Реєстрація ►►►

Схожі новини
Анонси