Як знайти партнера з АІ? На AI Conference Kyiv рекомендації дасть CEO DevRain Олександр Краковецький
Як знайти партнера з АІ? На AI Conference Kyiv рекомендації дасть CEO DevRain Олександр Краковецький

Сьогодні бізнес будь-якого напряму й будь-якої величини поступово впроваджує у свою роботу штучний інтелект – це прискорює робочі процеси. У зв’язку з популяризацією технології на ринку відбувається бум сервісних центрів, які обіцяють вашій компанії «автоматизуватися». Але як знайти надійного партнера, з чого починати й чи готовий ваш бізнес до апгрейду в принципі?

4 червня на AI Conference Kyiv про підходи і проблеми під час впровадження АІ розповість CEO DevRain, кандидат технічних наук Олександр Краковецький.

Тема виступу: «Впровадження штучного інтелекту у вашій компанії: проблеми та підходи».

Олександр прояснить такі моменти:

  • чи потрібні вашій компанії рішення АІ, і якщо так, то які саме;
  • як вибрати інструменти й постачальників;
  • як правильно вибрати партнера для впровадження АІ;
  • з чого почати впровадження АІ у своїй компанії.

Олександр Краковецький – керівник ІТ-компанії DevRain, яка нещодавно приєдналася до програми Microsoft AI Inner Circle для партнерів Microsoft з АІ, технічний керівник соціального проекту «ДонорUA». Брав участь в ініціативі Kyiv Smart City, був експертом із відкритих даних у Державному агентстві з питань електронного урядування, координатором EGAP Challenge.

Олександр також отримав нагороди Microsoft Regional Director, Microsoft Artificial Intelligence Most Valuable Professional, а також The Best Professional in Software Architecture (Ukrainian IT Award) і Telerik Developer Expert.


Дізнатися корисне про AI ►►►

Схожі новини
Анонси