Як застосовувати AI у великих проектах? Дізнайтеся на AI Conference Kyiv від Юлії Чалої з Microsoft
Як застосовувати AI у великих проектах? Дізнайтеся на AI Conference Kyiv від Юлії Чалої з Microsoft

Як оптимізуються процеси на основі аналітики Big Data і чому вигідно використовувати AI в бізнесі – 4 червня на AI Conference Kyiv цю тему докладно розбере Solution Sales Professional Data and AI в Microsoft Ukraine Юлія Чала.

Раніше експерт протягом десяти років працювала як Solution Architect (Engagement & Pursuit, East and South Europe) в Hewlett Packard Enterprise. Отримала сертифікат Microsoft-INSEAD Value Negotiation. Регулярно бере участь у відкритих і закритих івентах компанії.

На AI Conference Kyiv Юлія виступить із доповіддю «Впровадження AI у великі проекти з перших кроків до результатів із використанням хмарних сервісів Azure».

Штучний інтелект у розумінні Microsoft – це не заміна людей, а допомога людині для вивільнення її ресурсів і саморозвитку. Штучний інтелект допомагає уникати рутинних завдань, приймати якісніші рішення на підставі аналітики з використанням великих даних. На думку експерта, будь-який процес можна оптимізувати, а починати необхідно з простих завдань, які забирають багато часу або ресурсів.

Спікер розповість про оптимізацію рутинних завдань у глобальних проектах, а також про те, як AI допомагає знизити витрати й підвищити рівень обслуговування клієнтів. Під час доповіді фахівець наведе приклади з використання Big Data і AI для бізнесу, на яких покаже, з яких кроків починалися великі проекти.

Юлія Чала представить гостям івенту кейс, як будувалася нова бізнес-модель Rolls Royce. Вона на прикладі продемонструє, як керувати ресурсами з єдиного вікна, а також використовувати предикативну аналітику в роботі.


Зареєструватися ►►►

Схожі новини
Анонси